Wat is een escape-room?

Escape-rooms zijn een soort live game waarin mensen opgesloten worden in een kamer met andere deelnemers en elementen van de kamer moeten gebruiken om een ​​reeks puzzels op te lossen, aanwijzingen te vinden en binnen 60 minuten de kamer moeten proberen te verlaten.

Hoeveel escape-rooms hebben jullie?

Wij hebben 3 kamers op de 1e verdieping boven Kings & Queens Veenendaal: Prison Break, Tesla's Mystery en The Bank Job. The Bank Job wordt opnieuw door Fox in a Box vernieuwd en deze verwachten wij als primeur rond het najaar van 2019 te gaan openen. Wij kunnen tot 18 spelers per uur te gelijk laten spelen verdeeld over 3 verschillende escape-rooms.

Hoe maak ik een reservering?

U bent slechts een paar klikken verwijderd van uw reservering. Hier op onze website vindt u alle informatie die u nodig heeft over onze escape-rooms en kunt u uw reservering maken. Wij kunnen niet telefonisch of via e-mail reserveren. Als u vragen heeft over reserveringen, neem dan gerust contact met ons op. Nadat u een reservering heeft gemaakt, ontvangt u een e-mailbevestiging van ons systeem. Deze e-mail bevat de informatie over het tijdstip en de datum van uw reservering. Als u deze e-mail niet ontvangt, moet u contact opnemen met onze locatie, omdat u de kamer mogelijk niet volledig hebt gereserveerd. Een game is niet gegarandeerd totdat u de bevestigingsmail ontvangt.

Wat kost een escape-room?

De prijs is 30 EURO per speler als je 3 of meer spelers bent, daarna komt er voor iedere extra speler 10 EURO bij. Voor 2 spelers is de prijs 75 euro. Houd onze sociale media in de gaten voor kortingen, onze blauwe tijdvakken op onze reserveringspagina en aanbiedingen tijdens vakanties en evenementen.

Betalingsmethoden en stortingen

U kunt ervoor kiezen om alles online te betalen, ter plaatse te betalen, een factuur te ontvangen en via een bij ons gekochte cadeaubon te betalen. Als u besluit "op locatie" te betalen, is een aanbetaling vereist. Hiervoor is een geldige creditcard of betaalpas vereist. Let op: wij accepteren geen American Express. De kosten van de aanbetaling zijn de huidige kosten van 1 speler, per kamer (vanaf 2019 zijn de kosten 30 EURO) en worden in mindering gebracht op het totale verschuldigde bedrag wanneer je aankomt om te spelen. Deze kosten zijn gereserveerd voor de kaart en worden pas 48 uur voor de geplande start van het spel getrokken. Hiermee kunt u uw boeking wijzigen, inclusief annuleren, zonder dat u de aanbetaling hoeft te doen. Facturen worden verzonden in de maand nadat je hebt gespeeld en wij zorgen ervoor dat de factuur het werkelijke aantal spelers weergeeft dat heeft deelgenomen. Om de cadeaubon als betaling te gebruiken, selecteert u "Ter plaatse betalen" en voegt u uw voucher-code toe in het veld met de naam "Kortingscode" en klikt u op "Voucher" om de voucher te activeren.

Annuleren, opnieuw plannen en terugbetalingen?

Als je ervoor kiest om ter plaatse of met een factuur te betalen, kun je je boeking annuleren tot 48 uur voordat je spel begint en wordt je aanbetaling niet in rekening gebracht op. Je kunt tot 24 uur voor aanvang voordat je spel begint je spel verzetten . Wanneer u de escape-room direct online heeft betaald, betalen we NIET terug, dit geldt ook voor individuele spelers die niet deelnemen. Tot 24 uur voorafgaand aan je spel kun je er echter voor kiezen je spel opnieuw te plannen door contact met ons op te nemen. Wij sturen je vervolgens een voucher ter waarde van je geboekte game, zodat je zelf een nieuwe boeking kunt maken. Stuur ons een e-mail op info@foxinaboxveenendaal.com als u vragen heeft.

Aantal deelnemers per team?

De escape-rooms zijn geschikt voor groepen tot 6 spelers. Minimum aantal is 2 spelers. het is niet aan te raden om meer dan 6 spelers in de kamers te hebben, omdat het een beetje druk kan worden en je ervaring hierdoor minder kan zijn. Als u echter speciale verzoeken heeft, neem dan contact met ons op. Als u voor meer dan 6 personen moet reserveren, kunt u de optie "meerdere Escape-rooms reserveren" gebruiken. Hiermee kunt u meerdere kamers tegelijk selecteren en kunt u uw reserveringsinformatie slechts één keer invoeren. Dit maakt het reserveringsproces voor meer dan één kamer veel eenvoudiger en sneller.

Is er een leeftijdsgrens?

Vanaf de leeftijd 10 jaar en hoger is aanbevolen, maar iedereen is welkom om te spelen. Kinderen jonger dan 7 spelen gratis. Leeftijden 14 en jonger vereisen dat een ouder/voogd aanwezig is bij aankomst en wanneer de teams vertrekken, maar de ouder/voogd hoeft niet deel te nemen aan het spel. Wij moeten ook snel contact kunnen opnemen met iemand voor het geval er iets gebeurt. Sommige kamers zijn beter geschikt voor jongere spelers. Prison Break en Bunker zijn geweldige kamers voor een jonger publiek.

In welke taal zijn de escape-rooms?

Al onze kamers, inclusief de inleidingen, worden in Nederlands gepresenteerd. Als een Engels sprekend personeelslid aanwezig is, kan de introductie in het Engels worden gegeven, maar dit is niet gegarandeerd. Neem contact met ons op als u specifiek de introductie in het Engels nodig hebt.

Wat zijn jullie openingstijden

We openen iedere dag om 12:00 en sluiten alle dagen om 23:00. Kom 15 minuten vóór de op de boekingspagina vermelde tijd aan voor een introductie. De spellen beginnen op het tijdstip dat op de boekingspagina wordt vermeld en als u niet op tijd bent, begint de game zonder u. We hebben een schema om bij te houden, dus de tijden op de website staan ​​vast. Een game duurt maximaal 60 minuten en het hele bezoek duurt maximaal 90 minuten. U ontvangt hierover ook informatie in uw boekingsbevestiging. Mocht u een andere tijd wensen dan onze reguliere openingstijden kunt u een mail sturen aan info@foxinaboxveenendaal.com

Toegankelijkheid en speciale aanpassingen

Onze kamers in Veenendaal zijn op de 1e verdieping en alleen bereikbaar met een trap. Dit maakt ze minder toegankelijk voor invaliden met een rolstoel. Zwangere vrouwen kunnen ook genieten van onze spellen omdat ze fysiek niet uitdagend zijn en er geen angstfactoren bij betrokken zijn. Ook zijn er zitplaatsen in de kamers als een teamlid even moet rusten.

Hebben jullie ook cadeaubonnen?

Een uniek cadeau nodig voor kerst, verjaardag, jubileum of gewoon om iemand te verrassen? Een cadeaubon van Fox in a Box is het antwoord. Als je je vrienden een ervaring als Fox in a Box Room Escape geeft, zullen ze voor altijd dankbaar zijn. U bent slechts enkele muisklikken verwijderd van het ontvangen van uw gepersonaliseerde voucher! Cadeaubonnen zijn 12 maanden geldig na aankoopdatum. Vouchers kunnen zowel ter plaatse als online worden gekocht. Indien online gekocht, ontvangt u het via uw e-mail.

Teambuilding

Een Escape-room is een uitstekende keuze voor zakelijke teambuilding. Je teams moeten samenwerken, logica en creativiteit gebruiken om problemen te overwinnen. Het is het ultieme teambuildingsevenement. Als je een HR-afdeling hebt, kan iemand daaruit bij onze gamemasters zitten en de game observeren die inzicht geeft in teamdynamiek. Met onze 3 kamers in Veenendaal kunnen wij 18 spelers per game bedienen voor een tijdslot.